A 17.FINA Világbajnokság szervezői gyermekpályázatot hirdetnek.s

Összefogás XI. Sportegyesület együttműködve a 17. FINA Világbajnokságot szervezői Bp2017 szeretnék emlékezetessé tenni, hogy idén országunk ad otthont a Világbajnokságnak a Magyar Vízilabda Szövetség szakmai támogatásával. Gyermekpályázatot hirdet Ennek népszerűsítése kapcsán kértek fel és szóltam pár szót :

"Az én életemben 3 éves koromtól központi szerepet játszott a mozgás. Hiszem, hogy az egész élethez való viszonyomat, hozzáállásomat, gondolkodásomat befolyásolta a munkához a kitartáshoz és az alapvető értékekhez az életben. Részt venni ebben a pályázatban közelebb vihet mindenkit ahhoz, hogy megérezze az ebben lakozó örömöt! Csak buzdítani tudlak Titeket, hogy próbáljátok ki a kreatív oldalatokat, mert ez az élmény többféle módon is gazdagíthatja az életeteket."

Erdőhegyi Brigitta

. A pályázat célja, hogy a gyermekek rajzos, fotós, videós formában bemutassák, miként buzdítják a versenyzőket az újabb magyar sikerek és érmek reményében. A csapatok 2017. május 5-ig küldhetik be alkotásaikat,! További információ: <https://www.facebook.com/Nemkispalya/?fref=ts