Erdőhegyi Brigitta és zenekarának koncertje az Oscarban

Egy este a 30.-as évek Amerikájának , swing és latin varázsában. Nem tévedés!

Aki azt az információt kapta, hogy holnap (csütörtökön okt 6 )) fellépek az Oscarban ,azt jól informálták. Nos, a hír igaz. Ezúton megerősítem. Valóban a holnap este rendhagyó lesz! Fél 10-kor a zenekarommal átadjuk magunkat a 30-as évek Amerikájának, swing és latin világának !

Bővebb információként ime az Oscar bár bejegyzése.


Szia OSCAR! Hello Pajti;)!

Holnap begyújtjuk a rakétákat és megnyitjuk az OSCAR őszi-téli-tavaszi szezont!
Ennek örömére új étlapunk fogásait 50% kedvezménnyel kóstolhatjátok meg…de, ha ez még nem lenne elég, rendhagyó módon egy különleges fellépővel is készülünk, aki nem más, mint Erdőhegyi Brigitta és zenekara (30-as évek Amerikája, Swing és “Latin Varázs”)!!! A vacsora után jön az igazi talpalávaló, azaz “Funk You" Mr. Jovánnal!

Asztalfoglalást csak vacsorával egybekötve tudok felvenni! Gyertek, mert jó lesz!

Pénteken párok ide vagy oda, elhozzuk az ősz legjobb borait és hálát adva az idei szüretnek, féláron kínáljuk borlapunk tételeit ALL NIGHT!

A jókedvet tovább fokozza dj.Juhász Laci…Szép péntek lesz! ;)))

Szombaton a “BUDAI Gyüjtőhely” tagjai gyülekeznek a törzshelyen és az Electric Shock Duo zenei aláfestésével tesszük fel a pontot az I-re…a pénteki ajándékunk sem marad el: minden “habzó” féláron egész este!

Szóval ilyen lesz a Mi kis szezonnyitó hétvégén! Apelláta és kifogás nincs! Várlak szeretettel, találkozzunk az Oscarban!

Asztalfoglalás: +3630 276 3898,
www.oscarbarbudapest.hu
www.facebook.com/oscarbarbudapest