Szépségtippek Erdőhegyi Brigittától

Szépségtipp: Erdőhegyi Brigi alvással szépül.

Amikor Erdőhegyi Brigit megkérdeztük, hogy milyen szépségtanácsokat tudna adni olvasóinknak, a csinos énekesnő csak úgy sorolta a jobbnál jobb tippeket.

„Én úgy gondolom, hogy nincsen az alvásnál jobb dolog, ami szépít! Minimum hat, de a legszerencsésebb, ha nyolc órát pihenhetünk éjszakánként az ágyunkban. Persze ezt nyilván pont akkor nem lehet kivitelezni, amikor fontos lenne. Például egy fotózás, klipforgatás, vagy koncert előtt, amikor olyan izgalmi állapotban vagyok, hogy ezt biztosan nem sikerül eszközölni. – mondta mosolyogva Brigi, majd elárulta, milyen vizsgálat az, amin korábban részt vett, s ami sokat segített neki abban, hogy a számára megfelelő kozmetikumot ki tudja választani. - Csináltattam egy személyre szóló bőrdiagnosztikát. Sokan vagyunk úgy, hogy ugye nem vagyunk kozmetikusok és összevissza vásárolunk magunknak mindenféle krémet. Pedig jó tisztában lenni azzal, hogy mi az, ami a bőrünknek jó és hatásos is.”

Brigi az arctisztítást sem hagyja ki soha. Azt mondja, ezt nem szabad elfelejteni és ne csak este, hanem reggel is alkalmazzuk attól függetlenül, hogy van-e rajtunk smink vagy nincs. „Nyilván sminkben sem szabad lefeküdni, hiszen a pórusokat szabadon kell hagyni, hogy lélegezzenek. Legalább éjszaka, ha alszunk… – magyarázza az énekesnő, majd hozzáteszi, nem csak így válhatunk „szebbé”, hanem azzal is, ha megpróbáljuk az életünket egyensúlyban tartani. „Hogy miképpen érhetjük el mindezt? Egyfajta tudatossággal. Ha például valaki mindig nagyon negatívan gondolkozik, az a külsőn is meglátszik, és hiába használja a legjobb kozmetikumokat, nem fognak segíteni! Képzeljétek el, van olyan kísérlet, ami bizonyítja is ezt: egy pohár vizet betettek egy olyan família lakásába, ahol a tagok állandóan veszekedtek egymással, s egy idő utána víz szerkezete pedig megváltozott. Amikor viszont ugyanezt kipróbálták egy másik, - „pozitív rezgésű” - családnál, ott semmi nem történt. A mi testünk is olyan, mint a víz. Próbáljuk a lelkünket a pozitív dolgok felé irányítani.”

Beck Adrienn

Ásványvíz citrommal...
Brigi szinte csak ezt issza, ha megszomjazik. Reggel, este és napközben is. Azt mondja, ennél finomabb és egészségesebb nincsen, amikor az ásványvízbe belecsepegteti a citrom levét.

„Éjszakára összekötöm a hajamat”
„Korábban azt hittem, hogy ha lefekszem aludni, nem szabad összekötni a hajat, mert megtörik. De most kiderült - a fodrászom elárulta -, hogy pont ezzel nem teszek jót a tincseimnek, forgolódás közben ugyanis ezt a hatást érem el! – mondta Brigi, aki azonnal beszerzett egy laza, vastag hajgumit és éjszakánként összecopfozza a sörényét. – Nekem bevált, sokkal szebb és tartósabb is a frizurám, mert nem alszom el.”