Erdőhegyi Brigi komoly inspirációt kapott

Forrás: Stop.hu

Erdőhegyi Brigi bevallotta: őt semmi sem inspirálja jobban a tavasznál, s ez hamarosan meg is fog mutatkozni nála, méghozzá készülő új dalában. Az énekesnő a befelé fordulás időszaka után alig várja, hogy görkorit húzhasson a lábára.

- Ha valamire, akkor a tavaszra nagyon jó felkészülni! Szeretem a nyarat, mégis ez a kedvenc évszakom. Érezzük, hogy más a levegő, újra süt a nap és ismét lehet görkorcsolyázni! Az ember folyamatosan próbálja magát lelkileg és mentálisan energiával fenntartani, én télen is eljárok hetente többször is edzeni, ilyenkor viszont alig várom, hogy kimehessek a szabadba! - mosolygott Erdőhegyi Brigitta.

- Tudom, hogy furcsán hangzik, de ez az időszak számomra egyben a befelé fordulást is jelenti mentális értelemben. Meditálni hagyományos értelemben nem szoktam, de igyekszem több időt tölteni magammal. Feldolgozom az életem adott történéseit és felkészülök az új dolgokra. Ez egy természetes folyamat. A nehéz tél után lezárjuk az addigi dolgainkat és megpróbáljuk újrakezdeni, vagy új dolgokat indítunk el az életünkben. Nálam ilyen lesz új dalom, amin már dolgozunk. Engem már a napfény is inspirál, úgyhogy a tavasznak nagy szerepe lesz abban, hogy körvonalazódjon, mit is szeretnék vele elmondani a közönségnek - mesélte a STOPnak sejtelmesen az énekesnő, aki bevallotta: az elemekkel azért ő is küzd és olykor megviseli a tavaszi fáradtság.