Erdőhegyi Brigitta minden eddiginél izgalmasabb klippel jelentkezett

forrás: Zene.hu

Három évet kellett várni arra, hogy az énekesnő új videóval jelentkezzen. Most ismét megmutatja magát, mégpedig egy nagyon is ütősre sikerült kisfilmben, amely a Living in a free world címet kapta. Brigi váltott: swing helyett egy igazi pop dallal csábítja a hallgatóságot.

A szőke énekesnőt az elmúlt időszakban szinte kizárólag swing színpadokon lehetett látni, neve egybeforrt a stílussal. Neve egyre nagyobb garanciát jelent a minőségre, a szakma egyre inkább elismeri. Nem kétséges, Brigi otthonra lelt a swingben. Mégis jó néha kirándulást tenni ismeretlenebb területekre. Így született meg a következő dal és a hozzá tartozó klip, amely éles váltást jelent az eddigiekkel.

A kiválasztott szerzemény zeneileg és szövegileg is nagyon modern, a mai kor igényeinek tökéletesen megfelelő popmuzsika, amely magában hordozza a mai világ pörgős, vagány és dögös életérzését. A dalról már előre sokat elmond a szerző személye, ugyanis Brigi Pély Barnát kérte fel a közös munkára.

Egyébként ők ketten most dolgoztak először együtt, de a megszületett mű ismeretében elképzelhető, hogy nem utoljára. Ugyanis olyan nóta született meg, amely tökéletesen megfelel az énekesnő által elképzelteknek és annak a vonalnak, amelyet a mai könnyűzene hivatott képviselni. A trendeknek megfelelően nem magyar nyelvű, hanem angol verssel ellátott szerzemény született meg.

- Amit most, ebben a dalban szerettem volna elmondani, azt swingben egyszerűen nem lehet. Így azok, akik abban a stílusban szerettek és szoktak meg, biztosan meglepődnek majd egy kicsit, de bízom benne, hogy pozitívan. Előadóként vágytam már arra, hogy egy vadabb, kevésbé konszolidált arcomat is megmutassam. A dal stílusa ezt meg is követeli hiszen a lendület, szenvedély és a szabadság fémjelzi.Erről is szól az őrűlt kaotikus világról melyben most élünk. – árulta el Brigi.

Ahhoz, hogy a zene igazán sikeres legyen Brigi mindenképp szorgalmazta, hogy egy igazán profi, mozgalmas és ütős klipet készítsenek el. Ennek érdekében felkérte a kétszeres magyar bajnok autóversenyzőt, Nagy Norbertet, hogy szerepeljen a videóban, mégpedig egy Maserati sofőrjeként.

- Norbit azért kértem fel, hogy szerepeljen a klipben, mert úgy éreztem sportolói pályafutásával és sikereivel nagyon is beleillik a dal hangulatába. A Maserati szerepeltetése is ezt hivatott képviselni, Norbival a kormányánál pedig még inkább ütős lett a hatás. Mind a ketten szenvedélyesen szeretjük azt, amit csinálunk: ő az autóversenyzést, én pedig a zenét. Együtt sikerült szemléltetnünk a dal mondanivalóját, atmoszféráját. – mondta el Brigi a választást indokolva.

Brigitől már megszoktuk a vonzó nőies megjelenést, de ez minden eddiginél merészebb!- szivárgott ki pár napja a videoklip tiszteletére rendezett partin ahol az énekesnő megmutatta barátainak és kollegáinak a frissen elkészült filmet!

Bár a klipbemutatót hetek óta egyre nagyobb várakozás övezi a meglepetés nem marad el!