2012. 12. 04.

A Living in a free world cimű dal klippremierjén:
mini koncert,szülinap,sztárgokart verseny!

forrás: Sunhill media

Erdőhegyi Brigitta és Nagy Norbi kétszeres magyar bajnok egy nagyon különleges rendezvényre hívták meg sztárbarátaikat. A hírességek egy nagyszabású gokartversenyen mérték össze tudásukat, majd a megmérettetés után Brigi minikoncertjét hallgatták végig. Az este folyamán még Norbi 18-ik születésnapját is ünnepelték. A sztárok, akik részt vettek az eseményen: DJ Dominique, Szigeti Ferenc, Tóth Szabi, Mujahid Zoli, Gájer Bálint, Bedhy, Müller Attila és Gál Csaba Boogie.

Erdőhegyi Brigitta három év után rukkolt elő új klippel. A videóban szerepel Nagy Norbi kétszeres magyar bajnok autóversenyző is. A forgatás során annyira összebarátkoztak, hogy elhatározták egy különleges bulin mutatják meg sztárbarátaiknak a klipet. Az eseményt összekötötték Norbi 18-ik születésnapjával és egy nagy gokartversenyt is rendeztek az Eurocenterben lévő Gokartringen.

A sztárok gyermeki lelkesedéssel hajtottak a gokartpályán. Két körben zajlott a meccs, így nem egy, hanem két győztes sofőr is volt. Az első futam nyertese DJ Dominique volt, aki elhatározta, hogy visszajön a pályára, annyira élvezte a versenyt. A másik futam első helyezettje Müller Attila volt, de csak egy hajszálnyival előzte meg Tóth Szabit, akiről köztudott, hogy imád gokartozni. A nyerteseknek Brigi és Norbi egy- egy serleget adott át, aminek a hírességek nagyon örültek.

A versenyzés után levetítették Brigi új, „Livin’n in a free world” című videóklipjét. A premier után pedig elfújták Norbi 18-ik születésnapi tortáját, amely természetesen versenyautó formájú volt. Amíg a vendégek a finom vacsorát fogyasztották, Brigi egy minikoncerttel kedveskedett a vendégeknek, amit Müller Attila szaxofonszólója színesített.

„Nagyon örülök, hogy ilyen sokan eljöttek a bulira és kíváncsiak voltak a klipemre. Norbival nagyon összebarátkoztunk a forgatáson, így egyértelmű volt, hogy a premiert, a 18-ik születésnapjára időzítjük. Norbi ötlete, a gokartverseny különösen tetszett és bevallom én is nagyon élveztem a száguldást” mesélte Brigi

Erdőhegyi Brigitta legújabb videója napokon belül látható a hazai zenecsatornákon!

A partyn készűlt fotókat a Fotók között találod!