2012. 01. 01.

Erdőhegyi Brigitta: küzdelmes év volt 2011

sztarporte.hu

Küzdelmes év volt 2011, de megvalósult egy-két olyan álom, amit nagyon szerettem volna: Március 11-én volt az Uránia Nemzeti Filmszínházban egy élő swing koncert show - ami nagy álmom volt, és valóra vált.

"Előtte sok küzdelemmel, egy nagy igénybevétel volt, és bizony kellett utána pár hónap, hogy feldolgozzam az élményt" - mesélte Erdőhegyi Brigitta a Sztárportréban. "A másik dolog, amit nagyon szerettem volna: azt a műsort, amit a Depeche Mode kétszer is látott tőlem, színházi közegbe áthelyezni. Ez most valósult meg a Mikroszkóp Színpadon - egy zenés-táncos show műsorral. Ez volt az a két dolog, amit meg szerettem volna csinálni idén - ezekre koncentráltam."


"2011-ben a küzdelem a magánélet szempontjából is ott volt. Nem volt könnyű, ami egyébként nem jelenti azt, hogy rossz volt - sőt! Én egy harcos alkat vagyok, úgyhogy szeretem a kihívásokat, és szeretem magam megmérettetni szakmailag, és emberileg is. Általában a nehézségek nem szoktak eltántorítani, sőt szívesen veszem őket. 2011 a magánéletben is egy küzdelmes év volt, és bizony kaptam feladatokat, de nagyon örülök neki, mert azt gondolom, hogy erősítettek - és most is azt gondolom, hogy az élet szép, és az Isten velem van. Megköszönöm a jót is, rosszat is egyaránt. Azt gondolom, hogy a nehézségeket is azért kapjuk, mert az Isten akkor is velünk van, csak ezzel is próbál segíteni a saját fejlődésünkben. Szerintem nagyon fontos, hogy mindig tudjuk értékelni a jó dolgokat az életben."

A teljes interjú itt meghallgatható.