2011. 03. 03

Erdőhegyi Brigitta maximalizmusra törekszik

Glamour magazin

A Glamour Women of the Year legszebb hajú sztár kategóriájának egyik jelöltjét kérdeztük a gyönyörű hajáról, mit tesz azért, hogy mindig kifogástalan legyen a hajkoronája, és természetesen énekesnői karrierjéről is szó esett.

- Örültél ennek a jelölésnek, büszke vagy a hajadra?

- Természetesen nagyon örültem, hogy másoknak is tetszik a hajam, sokat kell tenni azért, hogy mindig úgy nézzen ki, ahogy szeretném, mivel mind a munkámban és a megjelenésemben is a maximalizmusra törekszem.

- Van valami különleges praktikád, vagy rituáléd, amit fontosnak tartasz a hajápolásban? Ragaszkodsz esetleg jól bevált termékekhez, vagy van állandó fodrászod?

- Mindig is hosszú hajam volt, így odafigyeltem rá. A hajmosás után elengedhetetlen a balzsam, az ápoló pakolások. Észrevettem, hogy a stresszesebb időszakok a hajamra is kihatnak, olyankor jobban igényli az ápolást. Nem vagyok kísérletező típus, persze néha kellenek apróbb változtatások. Szeretem a jól bevált termékeket, ragaszkodom ahhoz a fodrászhoz is, akinél kitapasztaltam, hogy mindig olyan lesz a frizurám, amilyet elvárok. Természetesen a fotózásokon rábízom másra is a hajamat.

- Karrieredben mik azok az események, amikre a legbüszkébb vagy?

- Voltak olyan pontjai a pályámnak, amik igazi sikerélmények számomra. Ilyen volt amikor Sophia Loren fiának esküvőjén énekeltem, Gorbacsov 75. születésnapjára is felkértek, és a Depeche Mode budapesti tartózkodásaik alatt már kétszer is meghallgatták az önálló estemet. Március 11-én egy álmom válik valóra, mivel az Uránia Nemzeti Filmszínházban lesz egy nagyszabású koncertem, táncosokkal, látványos show-elemekkel.