2011. 01. 04.

Sztárok újévi divatja

Sorry magazin

Ha az ismert énekesnőre gondolunk, akkor fejben egyből társítjuk hozzá a nőiesen elegáns kifejezést is. Erről árulkodnak azok a ruhák is, amiben Brigit nemrégiben fotózták.

Brigi ruhatárának kétféle vonala van tulajdonképpen: az egyik a fellépőruhák, amíg valóban elegánsak, és hűen tükrözik azt a világot, ami jellemző a 20-30-as évek Amerikájára. A jazz műfaja ugyanis megkívánja ezt a fajta öltözéket, az énekesnő pedig nem csak az éneklésre, hanem a körítésre is nagy hangsúlyt fektet, ezáltal egy igazán minőségi produkciót létrehozva.

A hétköznapi életben azonban szívesen bújik farmerba, amit szeret párosítani egy kicsit vagányabb felsővel és csizmával. Szereti egyébként a nőies magassarkúkat is, de inkább csizma párti. A konzervatív eleganciának sem akkora híve, hiszen imádja mindenben az ellentéteket, így a ruhákban is, emiatt a hétköznapi viselete igazán extravagáns szokott lenni.

Ami pedig a szilvesztert illeti, öltözéke attól függ, hogy éppen aznap a színpadon van, vagy pedig egy buliban búcsúztatja az óévet a barátai társaságában.

Rosta N. Napsugár