2010. 02. 17.

Brigitta már tudja, mi a tepsi

Erdőhegyi Brigitta énekelt már Sophia Loren esküvőjén, Gorbacsov születésnapján, mostani műsorát pedig már kétszer is megnézte a hazánkba látogató Depeche Mode együttes. Mégis a főző show hozta meg számára a felejthetetlen sikert, amikor is anyukájától érdeklődött, hogy mi a tepsi.

- Azóta sem lett a konyha a kedvenc helyem, a műsor óta talán csak spagettit készítettem. Édesanyám, aki remek szakács, bosszankodott is, mert mindig olyan barátom volt, aki szeretett főzni, így nekem nem kellett. Az említett főző műsor jó példa, hogy a mai korunk médiavilága nem kis kihívást jelenthet egy magamfajta ember számára.

Brigitta jelenleg egyedül él, de nem szomorkodik. - Az igazi egy illúzió, ha valaki szerencsés megtalálja, bízom benne, hogy nekem is sikerül. A boldogság egyik titka az a hozzáállás, hogy mindig, minden körülmények között el kell hinnünk és észre kell vennünk a csodákat. Nem vagyok magányos, nagyon értékes baráti kapcsolataim vannak szakmán belül és kívül is – meséli az énekesnő. Szövegírójával, Szabó Ágnessel is barátivá vált a munkaviszony, képesek 5 órán keresztül telefonálni egymással.

Reggeleit capuccinóval kezdi a díva, miközben olvasgatja kedvenc írói, Hamvas Béla, Márai Sándor, Müller Péter alkotásait, ezzel igyekszik pozitív gondolatokkal, érzésekkel feltölteni a fejét és szívét a nap többi részére.