2010. 01. 01.

A világhírű együttes már másodszor nézte meg Brigi műsorát!

A Depeche Mode évek óta Erdőhegyi Brigi rajongó!

Míg a Depeche Mode milliókat tesz boldoggá zenéjükkel, a csapatnak nemrég egy hazai énekesnő szerzett örömet különleges showjával. A srácok 2006-ban már látták Brigit énekelni, s most, hogy ismét nálunk koncerteztek, semmi pénzért nem hagyták volna ki a műsort! Ez ám az elismerés!

Január 11-én fergeteges koncertet adott nálunk a Depeche Mode. Bár a csapatnak nem volt sok szabadideje, egy valamit semmiképpen nem akartak kihagyni! Méghozzá Erdőhegyi Brigi fellépését! „Néhány hete tudtam meg, hogy Magyarországra jönnek és szeretnék megnézni a műsoromat. Nagyon meglepődtem, hiszen négy évvel ezelőtt már látták a showt. Tudtam, hogy tetszett nekik, de nem gondoltam volna, hogy még egyszer kíváncsiak rá. Komolyan, akkor a fellépést megelőzően, nem tudom miért, de jobban izgultam, mint például amikor Gorbacsov vagy Sophia Loren előtt énekeltem…” Pedig nem kellett volna. Brigi profi előadása ugyanis olyannyira tetszett a srácoknak, hogy együtt énekeltek vele és állva tapsoltak! "Ők tipikus angol közönség: aktívak és hangosak. Kimutatják az érzelmeiket, s ha tetszik valami, azt is. Nagyon nagy élmény volt."

Biztonsági őrök az épület előtt...

A Depeche Mode együttes és a stábtagok érkezése előtt komoly biztonsági intézkedéseket hoztak: kibérelték az egész szórakozóhelyet és biztonsági őrök járkáltak a Cotton Club előtt, hogy senki illetéktelen ne tudjon bejutni az exkluzív partira. „Körülbelül hatvanan jöttek el. David Gahan kivételével, mert ő a szabad estéjét szereti úgy eltölteni, hogy senkihez szól: visszavonul a hotelszobájába és pihen… A többiek azonban abszolút jól érezték magukat, vacsoráztak egyet, borozgattak. Aztán jött az egy órás produkció. Természetesen nem a 2006-osat adtuk elő, hiszen mi is mindig újítunk, de ez is ugyanannyira tetszett nekik, mint a korábbi. Teli torokból énekeltek velem, utána pedig odajöttek hozzám és személyesen gratuláltak. Nagyon jól esett, hogy ismét megnéztek, mert mehettek volna bárhová. Én is csak azt nézem meg kétszer, ami tetszik is… Jó érzés, hogy míg a fiúk milliókat tesznek boldoggá a zenéjükkel, most én is örömet szerezhettem nekik néhány dallal.”

Beck Adrienn

Keretesbe

Minden fellépésre ugyanúgy készülök

Brigi minden egyes műsora alkalmából a maximumot hozza ki magából, éppen ezért nem tudott "jobban" felkészülni a mostani showjára sem. "Tudtam, hogy jön a Depeche Mode, de én mindig úgy állok ki a színpadra, hogy – bárki is a közönség – mindig ugyanazt lássa. Egyébként én nem saját sikerként könyvelem el ezeket az előadásokat: mindezt a Cotton Club-bal, a táncosokkal közösen értük el!"