2009.12.14.

Együtt a daganatos gyermekekért

(Sunhill Media)

December 5.-én az Együtt a daganatos gyermekekért alapítvány és a Westend City Center-beli Zanzibár kávéház közös Mikulás bulit tartott. A meghívott gyerekeknek különleges programmal kedveskedtek a szervezők és természetesen a Mikulás, több hazai sztárral együtt ajándékokat is hozott a gyerkőcöknek.

A rendezvényen 60 daganatos beteg kisgyerek vett részt. A szervezők meghívták a lurkók kedvenc hazai sztárjait is. Jelen volt Dombóvári Vanda és Peller Mariann az RTL Klub műsorvezetői, Németh Kristóf a Barátok közt sztárja, Bálint Antónia műsorvezető és Szatmári Orsi énekesnő is. Az rendezvény háziasszonya Erdőhegyi Brigitta volt, aki még soha nem vállalt el műsorvezetői feladatokat.

"Nagyon izgultam a feladattól, de a gyerekek nagyon sokat segítettek nekem. Nagyszerű érzés volt, hogy annyi fájdalmas hétköznap után, végre mosolyogni láttam őket." mesélte Brigi.

A délutáni show egy nagy kedvenccel indult, Tóth Vera műsora magával ragadta a gyerekeket és a szüleiket egyaránt. Vera nagyon gyakran vesz részt jótékonysági rendezvényeken, így a mostani Mikulás bulin is örömmel vett részt. Mikor lejött a színpadról a gyerekek megrohamozták autogrammért és közös fotóért.

A délután másik nagy kedvence Hrisafis Gábor bohóc volt. Őt sokan a Csillag születik című műsorból ismerhetik. Gábor bohóc elképesztő produkciója után megtanította a gyereket lufiból állatokat hajtogatni.

Természetesen a rendezvény fénypontja az volt, mikor a Mikulás megérkezett a krampuszaival és a hírességekkel együtt átadták a névre szóló ajándékokat. A gyerekek még órák múlva is az új játékaikat mutatták egymásnak és a sztároknak.