2009.09.16.

Sikeres nők a rák ellen

(magyar golf szövetség)

Sikkes hölgyek, trendi sport, nemes összefogás

50 golfozónő és 50 hazai közismert hölgy fog össze a Magyar Rákellenes Liga támogatásáért Különleges ügyességi verseny szemtanúi lehetnek azok, akik szeptember 16-án ellátogatnak Budapest első golfpályájára, a Budapest Highland Golf Club-ba.

Fodor Krisztina, hazánk legígéretesebb golfozónője, a 2007-es évi Magyar Bajnokság első helyezettje egy nem mindennapi ötlettel rukkolt elő. 50 magyar golfozónő mellé egy-egy közismert hazai hölgy szegődik majd, így a 100 versenyző 50 csapatot alkotva mérkőzik meg egymással a 9 lyukú pályán.

A résztvevők mindannyian vállalták a 10.000 Ft-os nevezési díj befizetését, melyet közvetlenül a Magyar Rákellenes Liga számlájára utalnak át.

Az esemény a jótékonysági célokon túl természetesen a sportág népszerűsítésére is hivatott. Az érdeklődök szabadon kipróbálhatják a golfot, a golfozóhölgyek pedig türelemmel magyarázzák el mindenki számára a szabályokat a helyes testtartás valamint ütés lényegét, ráadásul a fiatal, kedves és csinos résztvevők valóban kedvet tudnak csinálni Jodie Kidd, Celine Dion és Catherine-Zeta Jones kedvenc sportjához.

Helyszín: Budapest Highland Golf Club

Időpont: szeptember 16.