2009.08.26.

Erdőhegyi Briginek sikerült! - Megtanult pihenni az énekesnő

(zene.hu)

Sok évnek kellett eltelnie, mire Erdőhegyi Brigitta ki merte jelenteni, hogy ő bizony megtanult pihenni! A művésznő annyi munkával teli év után végre megtapasztalta, milyen érzés a vakáció után feltöltődve munkába állni.

A februárban elindított zenés-táncos showműsor elkészülte óta hónapok teltek már el, de a siker még mindig nem hagyott alább – állítja a jazzélet dívája. Olyannyira, hogy a Cotton Club-ban látható - ezt a helyszínt választotta Brigi a Bizalom cimű dalának videoklip forgatásakor is -, húszas-harmincas évek Amerikáját idéző revü még a nyáron sem szünetelt, és ennek haszna is volt.

Nagyon örültem neki, hogy a nyaralási időszak egyáltalán nem ment a show rovására. Sőt! Még jobban összerázódott, összeért a csapat.

Nem könnyű összeegyeztetni a munkát és a pihenést, egy átlagember számára is sokszor kihívást jelent. A sztárok azonban még nehezebb helyzetben vannak, állandó reflektorfény és szereplés. Briginek viszont sikerült elérni, hogy a pihenés igazi kikapcsolódássá váljon.

Újszerű, pozitív élményként könyvelhetem el, hogy idén sikerült nagyon jól egyensúlyozni a munka és a pihenés között. Nem volt ez mindig így. Régen sokat küzdöttem azzal, hogy pihenés közben ne a rám váró feladatokon járjon az agyam. Büszkeséggel tölt el, hogy az az időszak már elmúlt - mondta Brigi.

S hogy mi várható az ősszel? Természetesen a show megy tovább, hiszen a munka nem állhat meg. Megújult erővel, inspiráltan, új ötletekkel gazdagítva.

Előkerült a videó! Erdőhegyi Brigi szexi főszerepet kapott - nézd meg ITT. Magyar zenészek, ahogyan eddig ritkán láthattad őket - a fotókat ITT találod. A Zene.hu legizgalmasabb híreit ITT olvashatod.

-kiko-