2009.03.14.

Nagy sikere van Erdőhegyi Brigitta vérpezsdítő produkciójának

(zene.hu)

Hónapokig készült, de megérte, hiszen nagyon népszerű a zenés-táncos műsor.

Erdőhegyi Brigittát hónapokig nehezen, legfeljebb a próbateremben lehetett elérni, hiszen nagyon készült a nagy dobásra, amiről sokáig csak keveset lehetett hallani. Sokan találgattak, hogy mit talált ki a szőke szépség és csapata. A titokról a fátyol február elején lebbent fel. Az énekesnő boldog, hiszen az est azóta nagy sikerrel megy.

-Nagyon izgalmas feladat volt egy olyan 1 órás show-műsort megkomponálni, ami ízelítőt ad a 20-as 30-as évek zenei és képi világából. Célom az volt, hogy egy élvezetes, lendületes, látványos, és változatos műsort hozzak létre. Na, meg hogy nem utolsó sorban egy korhű időutazásba részesítsem a közönséget. – kezdte mosolyogva Brigitta.

-Ebben segítségemre van egy gondosan összeválogatott 7 fős tánckar és egy tökéletes helyszín, a budapesti Cotton Club korabeli orpheumterme. Olyan zenei és képi elemekkel dolgoztunk, ami a kor hangulatát markánsan prezentálja. Természetesen a különböző meghatározó stílusokhoz szigorúan, külön-külön más színpadkép tartozik, ruhában, fényben, hangzásban és látványban. – tette hozzá.

A műsort lüktető swing, játékos chelston, step, jive, és az igazán lendületes kán-kán színesíti. A csodás, vérpezsdítő latin ritmusok sem maradnak el az esten és kifejezetten üdítően hat a mambo. Az estre a koronát a Szombat Esti Láz sztárjával Cseh-Szakál Tibivel előadott cha-cha-cha teszi fel.

Köszönöm a kellemes estét

Természetesen a kínálatból nem hiányozhat az a pár olyan musical részlet sem, ami mára már ikonjaivá váltak ennek a korszaknak. A közönség nagyon szívesen összekapcsolja őket ezzel az izgalmas világgal, mint pl: a legendás Cabaret musical betétdala a Money, money vagy a Chicago Cella tangója.

-A 15 számból álló műsor alatt dalonként öltözünk át a táncosaimmal, hogy a végeredmény legyen friss, ropogós és korhűségével együtt mégis korszerű. – jegyezte meg az énekesnő.

-Köszönöm a kellemes estét. Valóban eredeti, igényes produkcióban lehet részünk, ami hangban, látványban egyaránt igazi egységet alkot és talán ettől olyan egyedi, egyedülálló és magávalragadó a műsor. – áradozott az egyik néző, aki e-mailben juttatta el elismerő szavait a művésznőnek.

Idekapcsolódó hír, hogy Brigitta következő két estje március 14-én és 21-én lesz látható Budapesten a Cotton Clubban.

zene.hu 2009.03.14.