2009.02.04.

Erdőhegyi Brigin mindenki meglepődik!Új produkcióval jelentkezett

(zene.hu)

Közel másfél hónapja tölti együtt majd’ minden estéjét Erdőhegyi Brigitta énekesnő valamint a televíziós táncos show-műsorból jól ismert Cseh Szakál Tibor. S hogy mi ennek a vonzalomnak az oka?

A híres táncos és a különleges szépségű énekesnő egy castingon találkoztak. Erdőhegyi Brigi legújabb revü showjához keresett táncosokat, s Tibor egy közös ismerősük ajánlásával került a válogatásra.

-Már láttam Tibort táncolni, ismertem a stílusát, így amikor megláttam a színpadon, szinte meg sem kellett mozdulnia, tudtam, ő lesz a tánckarom új tagja – mosolygott Brigi.

-A Cotton Clubban találkoztam először Brigivel, de ahogy elkezdtük a közös munkát, azonnal egy hullámhosszra kerültünk – vette át a szót Tibor.

Remekül tudnak együtt dolgozni

–Remekül tudunk együtt dolgozni, balettos múltja miatt nagyon jól veszi az akadályokat, gyorsan haladunk. Sőt gyakran nekem kell kicsit őt visszafogni, annyira szigorúan veszi a próbákat.

Erdőhegyi Brigitta már hét éve koncertezik a belvárosi Cotton Clubban, ám most, hogy a szórakozóhely minden részletében megújult, ő is vadonatúj műsorral készült. Egész estés előadását vérpezsdítő táncelemek, látványos, elegáns kosztümök színesítik, a kor hangulatát érzékeltető filmrészletek teszik teljessé.

Érdemes ellátogatni a ’20-as, ’30-as évek Amerikáját idéző belvárosi szórakozóhelyre, ahol az izgalmas műsor mellett svédasztalos vacsorával várják a jazz, a swing, a póker és a Casino szerelmeseit. A részletes programokról a www.cottonclub.hu oldalon tájékozódhat.

zene.hu 2009.02.04.