2008.12.22.

Erdőhegyi Brigi sok-sok jót tervez

(zene.hu)

Az énekesnőt is megérinti a karácsony szelleme, de azért a nagy készülődés közepette arra is maradt ideje, hogy az elmúlt évet értékelje és egy kicsit az újra is kikacsintson.

–Természetes, hogy készülök a karácsonyra. S hogy mivel? Ajándékokkal,figyelemmel és sok gyertyával. Számomra a karácsony azt jelenti, hogy a rohanó zaklatott világunkba kötelezően fenntartunk három olyan napot amikor figyelünk egymásra. Nem nehéz a legemlékezetesebb karácsonyomat megneveznem, ugyanis az akkor volt, amikor 2 évvel ezelőtt anyuék fája alá betehettem az akkor frissen elkészült első lemezem. – mesélte a karácsonnyal kapcsolatban.

–Az elmúlt évre is azt tudom mondani, amit az eddigiekre: mint minden évben természetesen ebben is volt negatív és pozitív impulzus is, azt hiszem ez így kerek.– mondta.

–A 2008 hozott rengeteg feladatot, felkérést, kihívást és munkát. Év elején a Bizalom című új dalommal és klippel jelentkeztem. Nem is olyan régen forgattam egy másikat is. Na meg persze számos fellépés van mögöttem. Most pedig az új műsorom szilveszteri bemutatójára készülök. Ráadásul a következő lemezem előkészítő munkái is lekötnek már. – emlékezett vissza.

Azok a klipforgatások…

–A legemlékezetesebb bulik a klipforgatásaim voltak. A mai napig nevetve gondolunk vissza azokra az órákra a stáb minden egyes tagjával együtt. Nagyon jó érzés tudni, hogy ezek a percek bevésődnek az életünkbe. – elevenítette fel a legemlékezetesebb bulikat.

–Voltak olyan dolgok is az évben, amit jó elfelejteni de mint tudjuk a jó és a rossz is szorosan együtt jár és komolyan azt gondolom,hogy mindkettő hozzátartozik az utunkhoz. Talán ezért találó a mondás, hogy „a boldogság az egy hozzáállás”. – jelentette ki a szőke énekesnő.

S hogyan indul az új év? Nos, munkával, azon belül is klipforgatással. Tervezek új dalokat, albumot és klipeket és sok-sok jót. És ami a legfőbb. Meg őrizni hozzáállásomat. – zárta Erdőhegyi Brigitta.

zene.hu 2008.12.22.