2008.11.01.

Bartók Eszter, Szekeres Nóri és Erdőhegyi Brigi már a karácsonyra készülnek

(zene.hu)

Az ünnepekre még csaknem két hónapot várni kell, de a hazai hírességek már most elkezdték a karácsonyi készülődést.

Nem csoda, hiszen Bartók Eszter, a Megasztár műsorvezető Szekeres Nóra, és Erdőhegyi Brigitta is imádja a szeretet ünnepét.

Míg Szekeres Nóra elsősorban azért várja a karácsonyt, hogy gyermekeiket boldognak lássa, addig Bartók Eszter és Erdőhegyi Brigitta a kellemes családi hangulat és a nyugalom miatt. Az egyik lakberendezési áruház karácsonyi vásárának megnyitóján a hírességek nem csupán az ünnepi készülődésről meséltek, hanem feldíszítettek egy karácsonyfát, amit Mikuláskor beteg gyerekek fognak megkapni, hogy megszépítsék az ő ünnepüket is. Emellett a Piros Orr Bohócdoktor Alapítvány 2 millió forintos támogatást kapott az egyik cég jóvoltából.

-Az év minden napján szívesen gyújtok gyertyát, hogy hangulatossá tegyem a lakást, de ha közelednek az ünnepek, ez hatványozottan igaz. A múlt héten úgy adódott, hogy volt egy szabad délelőttöm, amikor anyukámat elhívtam a Kikába. Arra számítottam, hogy találok néhány olyan karácsonyi mécsest, amit már most használhatok. Szerencsém volt, mert már akkor sikerült beszereznem néhány szép darabot, és tudom, hogy mostantól egyre több dekorációs kelléket veszek a lakásba, mert egyszerűen nem bírok ellenállni a kiegészítőknek – árulta el Erdőhegyi Brigitta.

-Sokszor a mindennapok a rohanásról szólnak, úgy érzem nem jut elegendő idő a családomra, nem tudok hazautazni hozzájuk, amikor dolgozni kell. Karácsonykor azonban biztos, hogy együtt leszünk, és annál nincs jobb érzés. Remélem, az általunk feldíszített fával majd egy kicsit kárpótolni tudjuk a beteg gyerekeket, ha már karácsonykor nem lehetnek a szeretteikkel – tette hozzá Bartók Eszter.

zene.hu 2008.11.01.