2008.09.08.

Erdőhegyi Brigi meglepte a Hal a tortán vendégeit!

(zene.hu)

Az énekesnő a TV2 ma esti főzőműsorában Zalatnay Cininek, Majkának, Kiszel Tündének és Cookynak megmutatja, milyen az igazi kánkán.

A műsorban másodszor szereplők első estje zenés produkcióval ért véget: Brigi kánkánt táncolt, és az egyik szereplőt is megtanította néhány mozdulatra, miközben picit erotikusra vette a figurát.

-Mielőtt énekelni kezdtem, gyerekkoromban évekig balettoztam és megszoktam, hogy a testemmel különböző dolgokat végzek - kezdte válaszát Brigitta, akinek mutatványa hétfőn este látható a Hal a tortánban!

Nagy öröm érte

–Ebben a - népszerű algériai eredetű, a múlt század dereka óta éjszakai mulatókban női tánckarok által előadott gyors, erotikus tánc, mely Offenbach révén az operettbe is bevonult - táncban van néhány olyan jellegzetes elem, amelyek nélkül nem lenne hiteles a produkció. Aki még nem látott ilyet, felháborítónak találhatja, de a popsi "kikandikálása" és a spárga soha nem hiányozhat – tette hozzá.

–Az estére komolyan készültem: a főzés és a táncos produkció is kemény előkészületeket igényeltek. Már a forgatás előtt pár nappal elkezdtem lazítani az izmaimat, hogy a spárgám hibátlan legyen. - zárta a hamarosan új dallal jelentkező énekesnő.

A szőkeséget külön öröm is érte, hiszen, hosszú idő után a féltve őrzött régi kánkán-ruháját is elővehette.

zene.hu 2008.09.08.