2008.09.02.

Erdőhegyi Brigi új szerepben

Az énekesnő labdázó kislányból, szexi démon lett. Brigi átváltozását egy új formáció, a Sugar Daddys hamarosan elkészülő klipjében bárki végigkísérheti.Szexi, dögös, fülbemászó, cool, fiatalos, friss, vidám, lendületes, érzéki. Legjobban ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni a Sugar Daddys nevű zenekar "Monster Go Go" című dalát és a hozzá készült klipjét, és mindkettőben tőle szokatlan szerepben tűnik fel Erdőhegyi Brigi.

-Tizenkét órán belül egyszerre kellett hullahoppozó, pöttyös labdázó, macival a kezében nyalókázó kislányból, szexi démonná majd fölényes macává változtam a forgatáson. A tőlem eddig szokatlan karaktereket valahonnan mélyről kellett előásnom. – árulta el Brigi, akinek közreműködése sem véletlen, ugyanis a Sugar Daddys -zenészekhez fűződő ismeretség régre nyúlik vissza.

Swingzenekarukkal többször zenéltek együtt a csapat tagjai a művésznővel különböző koncerteken, fesztiválokon és rendezvényeken, de Brigi legutóbbi, Bizalom című klipjében is feltűnik a banda a háttérben, így egyértelmű volt, hogy igen mondd a fiúk felkérésére.

–A Sugar Daddys nevükhöz hűen számomra "cukor fiúkat" jelentenek, hiszen a banda tagjai szakmailag és emberileg is a szívemben vannak, nem csak a sok közös munkával a hátunk mögött, hanem közös szerelmünkkel a 20-30-évek élőzenei hangzás világával. Ezért a szívemre hallgatván kirándultam egyet egy dal és klip erejéig, ami hamarosan látható. – tette hozzá a szőke szépség.

A muzsika egyébként a banda előreláthatóan decemberben megjelenő, új hangzásvilágot képviselő, és könnyed szórakozást ígérő, ám cseppet sem kommersz nagylemezének előfutára, amelyen a tervek szerint 12 dal szerepel majd.