2008.03.23.

Erdőhegyi Brigi: "Nagyon fárasztó, de élvezem"

(zene.hu)

Még mindig nem hagyjuk nyugodtan pihenni a magyar zenei élet képviselőit, ugyanis most éppen Erdőhegyi Brigittát faggattuk ki arról, hogy is fogja eltölteni a hétvégéjét.

– A mostani péntek eltér a hagyományostól, ugyanis nem Budapesten ébredek. Egy rádióturné kellős közepén járok. Ez a 2. nap az ország egyik felében. Mögöttem van 5 város, 8 interjú. Ma vár rám 5 város, 6 interjú. Nagyon fárasztó, de élvezem: egyrészt sok új szimpatikus embert ismerek meg, másrészt a Bizalom című új dalom promóciója ez, aminek a klipjét már láthatjátok a zenetévén. – kezdte lapunk tájékoztatását Brigitta.

– Feszes a tempó, ugyanis sietnem kell vissza Budapestre, mert este egy cég rendezvényének bálján kell fellépnem, és még előtte a zenekarral hangbeállást kell csinálnunk. Alig várom az estét, mert hihetetlenül feldob és feltölt az az érzés, amikor a 8 tagú zenekar elkezd játszani és együtt zenélünk a színpadon. Ez a nap csúcspontja, ha bajom van, akkor elfelejtem. – ismertette a pénteki napját.

Tanár, promóció, fellépés, hajnalig munka

– Valószínű fáradt leszek, de mivel tegnap nem maradt idő az énektanárra, ezt ma mindenképp pótolom, tekintettel arra, hogy ma is énekelek - és ez egyébként is hetente része az életemnek közel tíz éve. Ezután már pesten folytatódik a rádiós promóció, ma délután egy kereskedelmi rádióba megyek interjú gyanánt. – tért át a szombatra.

– Ezután rendbe szedem magam és irány a Cotton Club, ahol már 7 éve rendszeres előadói estem van a 20-as, 30-as évek Amerikájának zenei stílusában. A műsor után hazamegyek, de még messze az alvás. Fel vagyok pörögve, 4 előtt tuti nem fekszem le. Ilyenkor intézem a heti adminisztrációm, amit más reggel vagy napközben intéz, de nekem ilyenkor van időm és energiám hozzá.

Amikor pihenni is van idő

– Lusti délig. A napot a most éppen aktuális kedvenc CD-mmel - Michael Bublé zenéjével indítom. Klasszikus vasárnapi finom ebéd - természetesen családi körben - anyuci főztje, amit luxusnak érzek. Utána megengedek magamnak egy vasárnapi thai masszázst, majd egy igazán jó esti mozi, egy igazán jó éjjeli könyv, végül az előttem álló hét átgondolása és megtervezése. Majd ezt követően átadom magam az álommanóknak. – zárta a hétvége ismertetését Brigi.

2008.03.23. Zene.hu