2005.03.16.

Sztár divat: Erdőhegyi Brigitta-Exkluziv ruhadarabok

(Sorry!)

Erdőhegyi Brigittának nem csak a fellépő és alkalmi ruhái, hanem hétköznapi viseletei is az eleganciát, a kifinomultságot és az egyediséget tükrözik. A fellépőruháit, ha még akarnánk sem vehetnénk meg sehol, hiszen azokból csak egy darab készül, amelyeket Brigi alakjára varrják tervezői.

Az én ruhatáramban is leginkább elegáns darabok találhatóak, ami nem egyenlő a konzer-vatív stílussal. Sőt, szeretem ha egy alkalmi ruha is tartalmaz extravagáns elemeket. A lényeg, hogy ne legyen túlságosan közönséges.Igénylem a különlöges dolgokat, amelyekről tudom, hogy nem jönnek velem szemben az utcán. Ezért praktikus, hogy fellépőruháimat egyből rám tervezik, és nem kaphatóak az üzletekben.

Nagyon jól tudunk együtt dolgozni a tervezőkkel. Úgy érzem, megtaláltam azokat az embereket, akik jól ismerik az személyiségemet, tudják, melyik dalhoz milyen típusú ruha passzol. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs beleszólásom a saját öltözködésembe hiszen mindig megbeszéljük a szakemberekkel a közös ötleteket.

Több kedvenc ruhadarabom is van. Ami hirtelen eszembe jut, az egy tűzpiros estélyi. Ez már annyi helyen volt rajtam, hogy nem szerettem volna itt is bemutatni, de egyszerűen imádom. Mindig kerülnek újabb és újabb ruhák a gardróbomba, de ettől képtelen vagyok elszakadni, még akkor sem, ha már az állapota miatt nem biztos, hogy valaha is fel fogom venni.

Sorry!2005.03.16