2004.12.21.

Erdőhegyi Brigitta-énekesnő akit Sophia Loren tett ismertté

(Sorry!)

A nagyközönség akkor ismerte meg igazán Erdőhegyi Brigitta nevét, amikor több jelentkező közül őt választották ki arra hogy énekeljen Sophia Loren fiának az esküvőjén. Azóta bebizonyította, hogy nevét nem csak ennek az eseménynek kapcsán kell megjegyeznünk. Azt már tudjuk, hogy énekel, de vajon miként viszonyul a férfiakhoz?

Az első benyomás mindig a találkozás után alakul ki. Brigittának is számít a külső, de neki egyéb szempontjai is vannak. "Fontosnak tartom a megjelenést, leginkább az ápoltságot, az eleganciát és a stílust.

Megmozgat egy nőt, amikor egy férfinak jó illata van, csinosan van felöltözve, sugározza magából a férfiasságot, de igazából azt gondolom, hogy sok mindennek kell párosulnia ahhoz, hogy ez létrejöhessen. Az, hogy én önmagában megforduljak egy férfi után, elég ritka. Ha egy fiú megtetszik, az nem feltétlenül a vizualitásával hat rám. Érdekes, de külsőre a szépfiúk vonzanak legkevésbé. Inkább az egyéniség, ami magával tud ragadni."

"Nehezen engedem közel az embereket. Sok dolognak kell stimmelnie, hogy azt mondjam, ez az illető fontos az életemben. Szükségem van arra az érzésre, hogy mindent megtegyen a kapcsolatunkért és tudjam, hogy számíthatok rá. Olyan férfi biztosan nem kellene, akit nekem kell meghódítanom." Sokszor csak apróságokon múlik egy viszony, és sokan éppen ezekre a dolgokra nem figyelnek oda, pedig egy nő ezekből a dolgokból tudja, mennyire fontos a másiknak. "Szívesen megnézek a párommal egy olyan filmet, ami engem nem érdekel, de én is elvárom, hogy olyanra is beüljünk a moziba, amire én vagyok kíváncsi. Az ember ilyenkor mindig megbizonyosodik arról, hogy kitart mellette a másik, vagy sem."

Szeretjük megismerni saját határainkat, tudni, hogy meddig mehetünk el. "Kellenek olyan visszajelzések, hogy egy férfit meg tudok mozgatni, vagy hogy érdekes vagyok számára. Például ha valaki el akar hívni randevúra és nem kérdezi meg, hogy eljöhet-e értem, akkor biztosan nem fogok találkozni vele, hacsak nincs olyan körülmény, amiért ez indokolt. Itt nem az anyagiasságon van a hangsúly, hanem a gesztuson. llyen szinten elég tudatos vagyok, bár tu- dom; hogy ez nem hangzik túl romantikusan. Cserébe viszont én is megteszek olyan dolgokat, ami neki fontos. Például soha nem mondanék társaságban olyan dolgokat, amelyek az ő hiúságát bánthatnák."

Nem is olyan nehéz ismerkedni. De ha az ember barátot akar magának szerezni, mégis hol teheti? "Igazán direkt módon soha nem ismerkedem. Én a spontaneitásban hiszek, és abban, ha valakivel találkoznom kell, a sors úgyis összehoz vele. Volt olyan is, hogy fellépés után akart valaki megismerni, de végül nem lett belőle semmi. Azt gondolom, sok múlik a férfi közeledésén. És ha már együtt vagyunk, akkor igazán boldog vagyok. Két dolog van, ami számornra fontos: a munkám és a párkapcsolatom. Ha nem dolgozom, szeretem az időmet a párommal tölteni. Ez sokszor a barátnők rovására megy, de megértik. Én egy ellentétes személyiség vagyok. Aki igazán szeret, annak ezt tudnia kell tolerálni."

sorry!

2004.12.21.