Új fényében tündököl a már jól ismert szórakozóhely Cotton Club a belváros szívében

Hosszú hónapokig tartó munka és próbák utűn készült el Erdőhegyi Brigitta legújabb önálló estje! A különleges, hazánkban egyedülálló kosztümös műsor, hűen tükrözi a 20-as, 30-as évek amerikájának képi és zenei világát, így a kor a legnépszerűbb világslágerei is hallhatók a showműsorban. A előadást korhű korabeli jelmezek hat tagú tánckar plussz sztepptáncos és Erdőhegyi Brigitta magával ragadó előadása teszi emlékezetessé.

Trombita harsog, rulett-kerék pörög, szivarfüst száll és jégkocka csörren a koktélos pohárban – pont úgy, mint a '20-as évek Amerikájának valamelyik titkos alagsori szórakozóhelyén. Ezt a különleges atmoszférát Budapest már jól ismert éjszakai mulató helyén ma is átélheti az ember.

A belvárosi Cotton Club tökéletesen megújulva, új szellemben várja az igényes kikapcsolódásra vágyókat. A Jókai utca és a Weiner Leo utca sarkán álló épület belső terét átalakították, így teremtve lehetőséget a Casino és a póker szerelmeseinek is. Az eddig jól megszokott, magas színvonalú éttermi kiszolgálás mostantól kiegészül, így adva egész estét programot a Cotton Club vendégeinek. Az Orpheum teremben Erdőhegyi Brigitta '20-as, '30-as évek stílusát idéző revü showját követheti a látogató, ám ha kedve támad egy kis szerencsejátékhoz, bármikor bekap-csolódhat a pókerteremben zajló nyílt bajnokságok egyikébe. A Cotton Club Singers még a jól megszokott felállásban, László Boldizsárral várja közönségét szerdánként, jazz és swing stílusú zenékből összeállított koncertjük során valódi időutazás részeseivé válhatunk.

A Cotton Club vendége egy kivételes társaság tagjának érezheti magát, de nem kell aggódni, a bejáratnál nem kérik a titkos jelszót.

Februárban szombatonként hamisítatlan Cotton Show Erdőhegyi Brigittával a '20-as '30-as évek hangulatában
vissza