Erdőhegyi Brigitta és az Aftereight trió

2010. 01. 03.

Erdőhegyi Brigi szombat este átadja magát elsőszámú szerelmének

Az első pedig nem más, mint a zene. Igaz ezt nem úgy teszi, hogy bekapcsolja a Cd-lejátszóját és hallgatja a muzsikát, hanem... Anyagunkból kiderül. Néhány napja még a Depeche Mode tagjai tapsoltak produkciójának, hiszen az művészek ezúttal is Erdőhegyi Brigit választották, hogy zártkörű partyjukon dalai hallatán kapcsolódjanak ki. A magyar énekesnő ismét bizonyított, de a show nem áll meg és itt egy újabb már nyílván fellépés.

- Szombat este az Aftereight trióval a budapesti Miro Grand Caféban leszünk. Jazz-zal, swing-gel latin dallamokkal – kezdte a szőke szépség, majd folytatta:

- Szeretem ezt a diszkrét finom klub hangulatot, amikor átadhatom magamat (első számú szerelmemnek) kizárólag a zenének és ennek a különleges bensőséges hangulatnak.

Felidézik a 30-as évek hangulatát

Megtudtuk, a január 23-ai műsora azonban eltér a Depeche-fiúknak a kísérő csapatának bemutatottól, hiszen az a műsor egy show, 7 fős tánckarral, látvány elemekkel gazdagított produkció, ami a zenén kívül hangsúlyt fektet a vizuális élményre és a táncos múltjára egyaránt.

- Ami viszont közös a show-ban és a mai produkcióban az a zenei világ és hangulat. A 30-as, 40-es évek Amerikájának swing, jazz dallamai és ennek a kornak a latin csemegéi csendülnek fel.

Brigit a háromtagú Aftereight kíséri, akikkel már nem első ízben működnek közre. Ők kísértek Sophia Loren fiának esküvőjén és a Gorbacsov születésnapján is.

Olvass tovább: Elmaradt a pikáns jelenet Erdőhegyi Brigi őrjítően izgalmas estjén - képekben

- Bíró -


vissza